Multifunkční kúzelníci na leto 2024

NIVEA multifunkcny pomocnici na pleť

V jednoduchosti je krása! Zavrite oči a predstavte si ideálny svet, v ktorom vstanete a počas chvíľky vyzeráte skvelo – a bez toho, aby by ste museli tráviť dlhý čas pred zrkadlom. Predstavte si, že večer bezprostredne po odlíčení bude vaša pleť krásna a žiarivá. Predstavte si, že dokonalý trendy look za okamih vyčaríte pomocou jednej malej tyčinky. A teraz si predstavte, že všetky tieto riešenia už teraz máte na dosah ruky…

Zjednodušte si život a rozlúčte sa s preplnenou poličkou plnou nepoužívaných výrobkov. S novými kozmetickými pomocníkmi od značky NIVEA budete môcť použiť zázračný CC krém miesto mejkapu, denného i opaľovacieho krému, ošetrovať pleť už počas čistenia s novou generáciou micelárnych vôd a skrášliť svoju tvár pomocou tyčinky, ktorú teraz využijete viac než len na pery!

Tip pre vás: Ako zredukovať vrásky na čele? Máme tipy, ktoré pomôžu!

Tajomstvo krásy? Zjednotená pleť!

Kto hovorí, že nemôžete mať všetko? S novým NIVEA CC krémom Luminous630® OF 30 sa táto všeobecne známa fráza bezpochyby stane minulosťou. Tento multifunkčný pomocník je skutočný poklad – skvelo kombinuje hneď tri benefity: prirodzene zjednotí tón pleti a okamžite ZAKRYJE tmavé škvrny a nedokonalosti, REDUKUJE tmavé škvrny na bunkovej úrovni a spoľahlivo pleť CHRÁNI pred vznikom nových.

Ako je to možné? Jeho tajomstvo spočíva vo vyváženej kombinácii účinných látok  

  • Inovatívne technológie s enkapsulovanými mikro farebnými pigmentmi, ktoré sa pri nanesení na pleť uvoľnia a perfektne sa prispôsobia každému tónu pleti.      

  • Patentovaná látka Luminous630® pôsobí na bunkovej úrovni, kde vyrovnáva produkciu melanínu, efektívne     redukuje tmavé škvrny a zabraňuje vzniku nových. 

  • Vysoký OF 30 chráni pleť pred vznikom tmavých škvŕn a pred predčasným starnutím pod vplyvom slnečného žiarenia. 
     

  • Kyselina hyalurónová aktivuje pleťové bunky k vlastnej produkcii hyalurónu a podporuje tak ich hydratáciu.

Odporúčame aj: Krásna opálená pokožka ešte pred letom! Ako na to?

NIVEA CC krém Luminous630® OF 30 3 v 1 NIVEA

Účinnosť tejto prelomovej technológie bola klinicky preukázaná a viditeľné výsledky spozorujete už po 2 týždňoch! Vďaka ľahkej textúre, ktorá sa ľahko roztiera, je i samotná aplikácia nového NIVEA CC krému naozajstným pôžitkom. 

Vybrať si môžete z 3 odtieňov a doviesť tak svoj letný trendy look do mesta i na pláž k dokonalosti – získať prirodzenú, zjednotenú a žiarivú pleť nikdy nebolo jednoduchšie! 

Už nemusíte strácať čas kombinovaním a vrstvením výrobkov – s novým NIVEA CC krémom Luminous630® OF 30 3 v 1 máte všetko: denný krém, slnečnú ochranu i mejkap.

Novinka: NIVEA CC krém Luminous630® OF 30 3 v 1, 40 ml, 24,99 €

Nová dimenzia čistenia pleti 

Poznáte ten pocit? Po večernom starostlivom odlíčení a vyčistení pleti sa vám zdá mdlá a bez života? Nie je to len váš dojem! I keď sa o pleť dobre staráte, celodenná únava, stres, smog a nahromadené nečistoty zanechávajú stopy, ktoré sa prejavujú na jej vzhľade a vitalite. A viete, že počas čistenia môžete pleť zároveň ošetrovať? 

S novou generáciou NIVEA micelárnych vôd je to hračka. 

Obsahujú komplex aminokyselín, ktoré sú extra jemné k pleti, ale zároveň spoľahlivo odstránia až 100 % mejkapu a nečistôt, ktoré sa na tvári usadili za celý deň, a to bez drhnutia. Ich výnimočné kúzlo sa skrýva v unikátnom zložení, ktoré obsahuje 5 % ošetrujúceho séra. To posúva čistenie pleti na novú úroveň a premieňa ho na ďalšiu dimenziu starostlivosti o pleť. 

Rozjasňujúca NIVEA Micelárna voda SKIN GLOW s 5 % séra s vitamínmi C a E predstavuje ten pravý doping pre vašu pleť. Jej dvojfázové zloženie šetrne odstráni i vodoodolný mejkap a dokonale pleť vyčistí i bez drhnutia. Zároveň ju ošetruje, nabíja ju energiou a preukázateľne prejasní už počas čistenia. Zabudnite na mdlú pleť po odlíčení, užívajte si jej prirodzene žiarivý vzhľad a oslňujte i bez mejkapu!

Pozri si aj: Najlepšie bylinky na vlasy: Ktoré pomôžu pri ich padaní či zlej kvalite?

Micelárna voda NIVEA Skin Glow / Regeneračná micelárna voda NIVEA

Tajomstvo NIVEA Regeneračnej micelárnej vody spočíva v unikátnom zložení s 5 % séra, obohatenom o skvalán a pantenol. Dvojfázové zloženie okrem perfektného odlíčenia a jemného vyčistenia bez zbytočného trenia pleť tiež ošetruje a obnovuje jej kožnú bariéru. 

Skvalán upokojuje a vyživuje suchú a podráždenú pleť, zatiaľ čo pantenol ju efektívne hydratuje a regeneruje. Táto účinná kombinácia vám zabezpečí dokonale oddýchnutú a zregenerovanú pleť počas noci, a ráno vďaka tomu i úsmev na tvári. 

Novinka: Micelárna voda NIVEA Skin Glow / Regeneračná micelárna voda, 400 ml, 10,69 €

Regeneračná micelárna voda NIVEA NIVEA

Krásne, zdravé a chránené…

Môžete svoje pery zároveň skrášliť, chrániť a poskytnúť im potrebnú starostlivosť? 

S novou kolekciou Labello Farebných balzamov na pery a líčka rozhodne áno! 

Ich ošetrujúce zloženie s OF 30 pery chráni pred UV žiarením i stratou kolagénu a dodáva im potrebnú hydratáciu po celých 24 hodín. Zároveň im prepožičia intenzívne farbu! 

Labello Farebný balzam na pery Red NIVEA

A aby toho nebolo málo, so svojimi perami môžete zladiť i líca, a jedným mávnutím ruky tak vytvoriť kompletný, svieži a prirodzený look. Geniálne! 

Vyberať môžete z troch krásnych sýtych odtieňov – neutrálny Nude, jemný Pink a tajomný Red. 

Novinka: Labello Farebný balzam na pery Red, 4,8 g, 4,19 €


Zdroj úvodnej fotky: NIVEA

0 komentárov
autor komentu

Vaše meno:

Z NÁŠHO YOUTUBE