Krásna opálená pokožka ešte pred letom! Ako na to?

Obľúbená značka starostlivosti o pleť predstavuje revolučný produkt, ktorý vám umožní dosiahnuť dokonale opálený vzhľad ešte pred príchodom leta! Bronzujúce hydratačné a výživné telové mlieko s maslom cupuacu je prípravok určený pre všetky typy pokožky, ktorý účinne regeneruje lipo-štruktúru vrchnej vrstvy pokožky a ako benefit jej dodáva jemný opálený odtieň.

Samoopaľovacie telové mlieko obsahuje zmes prírodných olejov a masiel, ktoré sú známe svojimi regeneračnými a hydratačnými vlastnosťami. Prírodné zložky sú základným prvkom pre krásnu pokožku, o tom niet pochýb. Maslo cupuacu a bambucké maslo hĺbkovo regenerujú pokožku a posilňujú jej ochrannú bariéru, zatiaľ čo makadamiový olej a olej z para orechov pomáhajú zabraňovať strate vody, zmäkčujú a vyhladzujú pokožku.

Jemný opálený odtieň bez slnka

Dihydroxyacetón, známy pod skratkou (DHA) je obsiahnutý iba v minimálnej koncentrácii, postupne a rovnomerne dodáva pokožke jemný opálený odtieň bez potreby vystavovania sa slnečnému žiareniu. Efekt opálenia sa prejaví probližne po 3-4 hodinách od aplikácie a môžete ho zosilňovať pravidelným používaním až do získania optimálneho sfarbenia.

Určite ste zvedaví na vôňu línie Cupuacu a vôňu samotného telového mlieka so samoopaľovacím efektom. My sme zostali príjemne prekvapení! Špeciálne vybraná vôňa zanecháva na pokožke nádhernú arómu, ktorá povzbudí všetky vaše zmysly. Pripomína vôňu orieškov a čokolády, takže vaša pokožka bude neodolateľná nielen na pohľad, ale budete aj príjemne voňať. Rozmaznávajte svoje zmysly a doprajte si voňavé telové mlieko s pridanou hodnotou - opálenia.

Pozri si aj: Ako využiť pozitívne účinky levandule na pleť? Toto sú TOP recepty z levandule pre krásu!

Bronzujúce telové mlieko Ziaja Cupuacu

Zdroj: Ziaja

Jednoduchá aplikácia! Ako na to?

Samoopaľovacie telové mlieko je potrebné rovnomerne rozotrieť na pokožku, v oblastiach ako lakte a kolená je potrebné použiť menšie množstvo produktu, aby nedochádzalo k nadbytočnému ukladaniu produktu v záhyboch kože. Po aplikácii si nezabudnite umyť ruky a vyhnúť sa kontaktu s oblečením až do vstrebania prípravku. Po niekoľkých minútach už môžete pozorovať zmeny vo vzhľade pokožky.

Dôležitá informácia! S ohľadom na obsah DHA neodporúčame používanie tohto produktu tehotným a dojčiacim ženám, pretože hormonálne zmeny môžu viesť k nerovnomernému sfarbeniu pokožky.

Tí, ktorí nás pravidelne sledujete, ste si určite všimli, že značka Ziaja nie je na slovensko trhu žiadna novinka. Na trhu pôsobí už niekoľko rokov a ponúka cenovo dostupné a kvalitné produkty, ktoré sú nielen efektívne, ale aj bezpečné a príjemné na používanie. Vyskúšajte ich samoopaľovacie bronzujúce telové mlieko a zažite pocit krásne opálenej pokožky kedykoľvek počas roka!

Odporúčame: Prečo sa oplatí zaobstarať si špeciálny odličovač očí?

Línia Cupuacu

Zdroj: Ziaja

Okrem samoopaľovacieho zázraku na telo nájdete v línii Cupuacu aj ďalšie skvelé produkty. Samoopaľovací výživný krém na tvár s SPF10 pre všetky typy pleti. Ak nie ste práve fanúšikom opaľovania tváre, ale chcete mať prirodzené opálenie, siahnite po spevňujúcom kréme na tvár a jemný zlatistý odtieň sa objaví už po 3-4 hodinách. Ak vás netrápi akné, určite odporúčame aj ako náhradu make-upu počas leta.

Cíťte sa prirodzene a krásne, s produktami Ziaja to ide jedna radosť!

Zdroj úvodnej fotky: Ziaja

0 komentárov
autor komentu

Vaše meno:

ČO ČÍTAJÚ OSTATNÍ

Z NÁŠHO YOUTUBE