Premohla vás jesenná nostalgia? Zabudnite na ňu a dajte farbám zelenú

ako zvládnuť jesenú nostalgiu

Jeseň nemusí byť vôbec zlá. Urobte si ju podľa seba a zabudnite na pochmúrnu náladu. Prichádza totiž vo svojej plnej kráse farieb a vôní. A ak ste v lete v niečom poľavili, teraz je ten ideálny čas sa na to pozrieť.

Máme tu jeseň a tá prináša typické farby, vnáša do našich životov príchuť sezónneho ovocia a zeleniny. Postupne s ňou príde svieži jesenný vánok, ktorý nám pošteklí tvár, zubatejšie slnko a nové výzvy, na tie predsa nemôžeme zabudnúť. A ak ste počas leta podľahli klasickým cigaretám a vrátili ste sa k tomuto zlozvyku, máme pre vás v nasledujúcich riadkoch informácie o lepšej voľbe, ako pokračovať vo fajčení.

Neprehliadnite:  Prírodný liek na kašeľ aj zápchu účinnejší ako lieky – za pár chvíľ ste fit!

Nedovoľte počasiu ovplyvniť vašu náladu

Naladiť sa na jesennú atmosféru môže byť príjemné, nedajte sa odradiť, ak vás zastihne dážď, či ulice pohltí hmla. Vydolujte z toto ročného obdobia čo najviac a vykročte do farebnej jesene pozitívne. A využite ju vo svoj prospech.

Prečo to hovoríme? Mnohí z nás nemajú radi jeseň – nemajú na to extra dôvod, jednoducho sa im spája s tým, že vonku začína byť skôr tma, že v práci je väčšinou v tomto období viac práce, ako bolo počas prázdnin a celkovo smútia za horúcim počasím či morom. Ale aj jeseň ponúka maximálne vyžitie, kopec zážitkov a je ideálna, aby ste nabehli na zaužívané zvyky – cvičenie, prechádzky, ale aj detox po letných grilovačkách.  A ak sa práve vonku spustí lejak, nezúfajte a urobte si program vnútri.

Odporúčame:  Ako si zlepšiť náladu? Tu sú overené tipy, ako so zlou náladou zatočiť!

IQOS ILUMA a IQOS ILUMA ONE
PMI

Kúpte si nový sveter, relaxujte, zájdite si do lesa

Šálka horúceho čaju alebo čokolády? Sezóna tekvíc, lístie hýri žltými a oranžovými farbami. Vybehnite do parku so svojimi blízkymi, stále môžete oprášiť zabudnutý bicykel v garáži, objavovať nové zákutia a nezabudnite ani na obľúbené jarmoky a vínne cesty. Máte radi huby? Teraz je ideálne obdobie –  jeseň predsa praje hubárom. Hľadajte aktivity vo vašom okolí. Zájdite si do kníhkupectva, nájdite tú starú knihu, po ktorej túžite už nejaký čas, v najbližšom antikvariáte a pozrite si dobrý film. Obehnite obchody a ak vás niečo zaujme vo výklade a viete, že to využijete, doprajte si tentoraz bez výčitiek. Napustite si vaňu a relaxujte. Rozčítanú knihu na polici už neodkladajte a po práci si zalezte pod deku a pustite sa opäť do čítania.

Trápia vás zlozvyky? A v lete sa na vás nejaký nalepil?

Počas leta zvykneme poľaviť, viac si doprajeme aj na tanieri, ale občas dáme „zelenú“ aj iným zlozvykom. Napríklad dospelí fajčiari zvyknú siahnuť po cigarete – k jednej sa pridá druhá, tretia a zrazu tomuto zlozvyku opäť podľahnete. Cigaretový dym dokáže poriadne otráviť nejednu dovolenku, ak však zostane s vami aj po dovolenke, je nepríjemným spoločníkom vášmu okoliu a aj pri bežných aktivitách.

Top sezóna dovoleniek je už za nami a dospelí fajčiari hľadajú alternatívy? Pre dospelých fajčiarov, ktorí by inak pokračovali s fajčením, môže byť vhodnejšou alternatívou oproti klasickým cigaretám bezdymová alternatíva. Bezdymové zariadenia IQOS ILUMA produkujú významne menšie množstvo škodlivín v porovnaní s klasickými cigaretami*. Ako je to možné? Vďaka prelomovej technológii indukčného nahrievania, ktorá tabak nespaľuje, ale nahrieva ho zvnútra. Vďaka tomu vzniká aerosól a nie škodlivý cigaretový dym. Zároveň nevzniká decht – zvyšok dymu po zhorení cigarety, ktorý je zmesou chemických zlúčenín s obsahom karcinogénnych a toxických látok.

Vyskúšajte:  Objavte liečivú silu jedla a nechajte svoju kuchyňu stať sa tou najlepšou „lekárňou“

IQOS ILUMA a IQOS ILUMA ONE
PMI

Štýlové IQOS ILUMA a IQOS ILUMA ONE

Bezdymové zariadenia IQOS ILUMA a IQOS ILUMA ONE sú elegantné s jedinečným dizajnom. Navyše sú dostupné až v piatich prevedeniach.

Pri zariadení IQOS ILUMA si môže dospelý užívateľ personalizovať puzdro z množstva farieb a textúr. Ponúka široký výber materiálov, farieb a textúr krytov, obalov na nabíjačky či ozdobných krúžkov pre nahrievače.

IQOS ILUMA ONE prekvapí cenou a vreckovou veľkosťou. Pri tomto zariadení má dospelý užívateľ až 20 použití pri plnom nabití zariadenia. IQOS ILUMA ONE nevyžaduje čistenie a oproti ostatným zariadeniam z rady IQOS ILUMA je potrebné ho zapnúť manuálne. Produkt nie je kompatibilný s predchádzajúcimi generáciami IQOS.

*Zníženie hladiny 9 škodlivých chemických látok, ktorých obsah Svetová zdravotnícka organizácia odporúča znížiť v cigaretovom dyme a ktoré nezahŕňajú nikotín.

Bezdymové zariadenia nie sú bez rizika. Dodávajú nikotín, ktorý je návykový a sú určené výhradne pre dospelých, ktorí by inak pokračovali vo fajčení alebo užívaní iných nikotínových výrobkov.

Zdroj úvodnej fotky: PMI

0 komentárov
autor komentu

Vaše meno:

ČO ČÍTAJÚ OSTATNÍ

Z NÁŠHO YOUTUBE