Pokožka, ktorú budete chcieť ukázať

suchá pokožka NIVEA

Určite sa zhodneme na tom, že jemná, hladká a pružná pokožka je jednoducho sexy. Ale čo ak máte suchú, drsnú pokožku a šupinky alebo podráždenie vám bránia ukázať svoju pokožku svetu v celej jej kráse? Našťastie nie ste sami. Mnohí z nás sa stretávajú s podobnými nepríjemnosťami, ktoré ovplyvňujú nielen náš vzhľad, ale aj sebavedomie. Ak sa s touto skutočnosťou nechcete zmieriť, ste tu na správnom mieste...

Máte suchú, citlivú alebo podráždenú pokožku? Nové vyživujúce krémy v praktických kompaktných dózach a telové mlieko NIVEA Repair & Care vďaka novému expertnému zloženiu okamžite obnovujú a zjemňujú drsnú a podráždenú pokožku. Okrem toho výrazne posilňujú kožnú bariéru, a tým aj jej prirodzenú obranyschopnosť proti nepriaznivým vonkajším vplyvom.

Pozri si aj: Husté vlasy bez námahy? Sen, ktorý si môžete veľmi jednoducho splniť

Vysoké nároky suchej pokožky

Slová piesne skupiny Depeche Mode "Precious and fragile things need special handling..." presne vystihujú potreby suchej a citlivej pokožky - potrebujú špeciálnu starostlivosť! Hĺbkovú hydratáciu, obnovu a posilnenie a v neposlednom rade účinné zložky. Či už bojujete so šupinkami, začervenaním, svrbením alebo praskaním, vysoko účinná starostlivosť NIVEA Repair & Care, ktorá bola vyvinutá špeciálne pre takto poškodenú pokožku, prináša okamžitú úľavu a dlhodobo pomáha zlepšovať jej vzhľad.

O číslo menšia pokožka? Vyberte si starostlivosť na mieru

Obnovujúce a vyživujúce zloženie NIVEA Repair & Care prináša okamžitú úľavu od príznakov, ako je svrbenie, extrémne napätie a veľmi suchá alebo citlivá pokožka. Vyberte si ten správny produkt podľa individuálnych potrieb vašej pokožky.

NIVEA suchá pokožka
NIVEA

Pokožka volá SOS!

Veľmi suchej a drsnej pokožke pomôže 12 % glycerínu a vitamín E

Intenzívne vyživujúce zloženie NIVEA krému Repair & Care je obohatené o 12 % glycerínu a vitamín E. Glycerín zvyšuje hydratáciu a podporuje zadržiavanie vlhkosti v pokožke, zatiaľ čo vitamín E má protizápalový účinok, ktorý je nevyhnutný pre podráždenú pokožku so sklonom k šupinateniu. Pokožka je hydratovaná až 72 hodín: šupinky sú zredukované, podráždená pokožka je okamžite upokojená a chránená pred ďalším vysušovaním.

Tip pre vás: TOP esenciálne oleje na akné a problematickú pleť: Ako nám môžu pomôcť?

NIVEA krému Repair & Care
NIVEA

Rozotrieť, absorbovať a okamžite zažiariť!

Okamžité riešenie pre veľmi suchú a drsnú pokožku je 10 % glycerínu, provitamín B5 a niacínamid

Vďaka výživnému zloženiu  toto NIVEA telové mlieko Repair & Care s jedinečným komplexom 10 % glycerínu, provitamínu B5 a niacínamidu poskytuje dlhotrvajúcu hydratáciu až na 72 hodín a okamžite zmierňuje napätie veľmi suchej a drsnej pokožky. Okrem toho posilňuje prirodzenú kožnú bariéru a rýchlo sa vstrebáva pre okamžitý pocit hebkej pokožky.

NIVEA telové mlieko Repair & Care
NIVEA

Nehanbite sa byť citlivá, ste výnimočná!

Maximálne jemná starostlivosť pre veľmi suchú a citlivú pokožku vyžaduje 10 % glycerínu a pantenolu

Jemné zloženie NIVEA krému Repair & Care pre citlivú pokožku obsahuje 10 % glycerínu, pantenol a je bez parfumácie. Upokojuje, regeneruje a intenzívne pokožku vyživuje. Je obzvlášť vhodný pre citlivú, podráždenú a svrbiacu pokožku. Doprajte si okamžitú úľavu nielen od svrbenia a dlhotrvajúcu hydratáciu až na 72 hodín.

Neprehliadni: Šetrné a účinné: Prečo sú sprchovacie gély Ziaja ideálne pre ekologický životný štýl

NIVEA krému Repair & Care pre citlivú pokožku
NIVEA

Prečo tieto výrobky obsahujú taký vysoký podiel glycerínu?

Glycerín je účinná látka, ktorá sa prirodzene vyskytuje v telách ľudí a zvierat, ako aj v rastlinách. Názov vychádza z gréckeho pomenovania „glykeros“, čo v preklade znamená sladký. Glycerín má pri bežnej izbovej teplote podobu číreho viskózneho oleja sladkej chuti.

Glycerín však zohráva dôležitú úlohu najmä pri starostlivosti o poškodenú pokožku. Vyniká menovite svojou schopnosťou viazať na seba vodu. Pri aplikácii na pokožku glycerín priťahuje vodu z okolitého vzduchu aj z hlbších vrstiev pokožky, a tým zvyšuje hydratáciu a zlepšuje jej pružnosť. Glycerín navyše vytvára na povrchu pokožky ochrannú vrstvu, ktorá zabraňuje odparovaniu vody a chráni pokožku pred vonkajšími škodlivými vplyvmi. Táto schopnosť glycerínu z neho robí nielen účinný zvlhčovač, ale aj vhodnú zložku pre produkty určené na regeneráciu a ochranu pokožky.

NOVINKY:

NIVEA Krém Repair & Care , 400 ml, 11,29 €

NIVEA Telové mlieko Repair & Care, 400 ml, 8,98 €

NIVEA Krém Repair & Care pre citlivú pokožku, 400 ml, 11,29 €  

Zdroj úvodnej fotky: NIVEA

0 komentárov
autor komentu

Vaše meno:

ČO ČÍTAJÚ OSTATNÍ

Z NÁŠHO YOUTUBE