Peep Peep cereálie od Mixit: Zdravé raňajky pre celú rodinu!

Peep Peep cereálie od Mixit

Mixit prichádza s novinkou, ktorá poteší všetkých, ktorí dbajú na zdravý životný štýl. Predstavujeme Peep Peep, prvé Mixit cereálie s o 50 % nižším obsahom cukru v porovnaní s bežnými supermarketovými produktmi. Namiesto tradičného bieleho cukru obsahujú Peep Peep datľový sirup, ktorý je prírodným a zdravším sladidlom. Tieto chrumkavé cereálie, dostupné v kakaovej a vanilkovej príchuti, sú navyše v bio kvalite a bez zbytočných chemikálií! 

Mixit venoval viac ako rok vývoju týchto receptúr, aby priniesol cereálie, ktoré nielen skvele chutia, ale sú aj zdravšie. S Peep Peep si môžete byť istí, že do misiek servírujete kvalitné a vyvážené raňajky pre celú rodinu.

Odporúčame: Prečo cvičiť plank pravidelne? Toto dokáže doska aj s vaším telom!

Peep Peep cereálie pre celú rodinu
Mixit

Zdravé ingrediencie, skvelá chuť

Zabudnite na umelé prísady a prázdne kalórie. Peep Peep od Mixit neobsahujú žiadne chemické prísady ani palmový olej, ktoré sa často nachádzajú v bežných cereáliách. Datľový sirup, použitý ako sladidlo, má prirodzenú sladkosť, čo znamená menej cukru a viac zdravia. Tieto cereálie sú tak ideálne nielen pre deti, ale aj pre dospelých, ktorí chcú začať deň výživne a zdravo.

Peep Peep sú bohaté na vlákninu, ktorá podporuje trávenie a prispieva k dlhotrvajúcemu pocitu sýtosti. Kakaová verzia je plná kvalitného kakaa, zatiaľ čo vanilková obsahuje pravú bourbon vanilku – ingrediencie, ktoré robia rozdiel nielen v chuti, ale aj v kvalite. Mixit jednoducho prináša nové a lepšie raňajky pre každého.

Neprehliadnite:  Účinná bylina na podporu trávenia a vylučovanie žlče: Ktorá to je?

Peep Peep ceraálie vanilkové
MIxit

Raňajky bez kompromisov

Peep Peep sú navrhnuté tak, aby boli zdravé a chutné zároveň. Pri raňajkovom stole tak nebude chýbať nič iné než cinkot lyžičiek a spokojné chrumkanie. Deti budú cereálie milovať pre ich jedinečnú chuť a rodičia ocenia ich zloženie bez kompromisov.

Vyskúšajte Peep Peep cereálie, ktoré si môžete kúpiť na stránke www.mixit.sk. Plný tubus (280 g) stojí 5,99 € a je ideálnym riešením pre zdravé a chutné raňajky na každý deň.

Vyskúšajte:  Vplyv zdravého stravovania: Čo sa stane s telom, keď začneme jesť zdravšie?

Zloženie:

  • Peep Peep Vanilka: pšeničná múka 60 %, koncentrovaná datľová šťava 17 %, ryžová múka 15 %, kukuričná múka, prírodná vanilková aróma, mletá bourbonská vanilka 0,05 %.

  • Peep Peep Kakao: pšeničná múka 53 %, koncentrovaná datľová šťava 16 %, ryžová múka 15 %, kukuričná múka, kakaový prášok 8 %, prírodná vanilková aróma.

Zdroj úvodnej fotky: Mixit

0 komentárov
autor komentu

Vaše meno:

ČO ČÍTAJÚ OSTATNÍ

Z NÁŠHO YOUTUBE