3 tipy na užitočných pomocníkov do kuchyne

Traja pomocníci v kuchyni: Zdravé stravovanie s ľahkosťou

V každej dobre vybavenej kuchyni by mali byť niektoré základné nástroje, ktoré vám nielen uľahčia prípravu jedál, ale zároveň vás podporia na vašej ceste k zdravšiemu stravovaniu. V tomto článku nájdete troch skvelých pomocníkov, vďaka ktorým si pripravíte jedlá plné výživných látok.

Smoothie mixér: Zdravie v pohári 

Ak hľadáte nekonečné množstvo kombinácií, potom vás určite oslov stolný mixér na ovocie, ten prinesie do vašej kuchyne kreativitu a nekonečnú chuť experimentovať. Výsledkom budú lahodné, osviežujúce nápoje, ktoré potešia úplne každého. Pri výbere stolného mixéra venujte pozornosť výkonu motora, kapacite nádoby a ďalším funkciám, ako sú rôzne nastavenia rýchlosti a programy.

Lahodné nápoje a neobmedzený balík výhod,  vám ponúkne aj smoothie mixér. Očarí vás nielen jeho variabilita a rýchlosť, ale aj možnosť mať ho vždy po ruke. Takto si lahodné smoothie môžete vychutnať doma, ako aj na cestách, vďaka čomu sa vám doslova otvoria dvere do sveta zdravých a chutných nápojov počas celého roka. Tento jednoduchý, no účinný pomocník sa stal vďaka je všestrannosti nepostrádateľným nástrojom pre všetkých, ktorí si cenia zdravie a chcú si dopriať toto vitamínmi nabité osvieženie počas dňa.

S jeho pomocou môžete jednoducho zmiešať čerstvé ovocie, zeleninu, mlieko, jogurt a ďalšie prísady, aby ste vytvorili lahodný nápoj plný prospešných živín. Takto si zaručíte, že vám nebude chýbať jediný dôležitý vitamín či minerál.

Nutribullet odšťavovač Nutribullet

Odšťavovač: Rýchla cesta k osvieženiu

Aj vy milujete začať svoj deň s ovocnou šťavou? Odteraz si ju môžete vychutnať rýchlo a jednoducho doma, pomocou odšťavovača na ovocie a zeleninu. Stačí len pridať čerstvé ovocie a zeleninu do odšťavovača, zapnúť ho a o chvíľu máte hotovú šťavu. Tento jednoduchý proces vám ušetrí čas a zároveň vám umožní užiť si vždy čerstvú šťavu bohatú na živiny a enzýmy.

Odšťavovač na ovocie a zeleninu je tak viac než len zariadenie v kuchyni, je to cesta k vášmu zdraviu a práve preto si pri rozhodovaní vyberte ten najlepší odšťavovač, ktorý vám prinesie nielen radosť z čerstvo odšťavenej šťavy, ale zároveň vám ušetrí čas pri jeho údržbe.

Teplovzdušná fritéza: Chrumkavé lahôdky bez viny 

Pre tých, ktorí dbajú na svoje zdravie, je ideálnym riešením teplovzdušná fritéza. Oproti tradičnému smaženiu vo veľkom množstve oleja, teplovzdušná fritéza ponúka zdravšie alternatívy, ktoré sú šetrnejšie k vášmu telu a srdcu.

Teplovzdušná fritéza nie je len náhradou za tradičné fritovanie, práve naopak ponúka vám oveľa viac možností varenia. Okrem prípravy chrumkavých hranoliek a kuracích krídeliek, s ňou môžete pripraviť aj pečené zemiaky, grilovať ryby, zeleninu a dokonca aj piecť dezerty. Toto všestranné zariadenie skutočné poteší každého, kto v kuchyni rád experimentuje.

0 komentárov
autor komentu

Vaše meno:

ČO ČÍTAJÚ OSTATNÍ

Z NÁŠHO YOUTUBE