Ľudia s najbizarneším talentom: Áno, naozaj existujú!

Vraví sa, že každý z nás má na niečo talent. Niekto krásne spieva, iný zase neuveriteľne maľuje či neskutočne varí a pečie. Mnohí z nás svoj talent ešte neobjavili a často sa zamýšľajú nad tým, čím sú výnimoční. A možno už na to prišli, ale nemajú čas svoj talent rozvíjať alebo sú jednoducho leniví. 

Tancovať, rozumieť sa bytovému dizajnu, skladať básne a čo tak talent na prdenie? Alebo konzumovanie rôznych predmetov? Čítate správne! Predstavujeme vám niekoľko najdivnejších zručností, ktorými sa konkrétni ľudia neváhali pochváliť a vďaka nim sa stali i známymi. 

Neprehliadni: Modelka Denisa Dvořáková a jej mrazivá záľuba: Vyskúšajte to aj vy!

talent na prdenie

Zdroj: Shutterstock®

Najtalentovanejší z najtalentovanejších

Miroslaw Magola, magnetický muž, vzdoruje gravitačným zákonom s mimoriadnou schopnosťou, a to pomocou sily psychokinézy. Dokáže zdvihnúť čokoľvek, od kovových panvíc až po mramorové sochy, preniesť ich vzduchom až na svoje telo, a potom vytvoriť silu, ktorá ich tam udrží. Toto všetko dokáže svojou mysľou. Miroslaw, ktorý je vášnivým nadšencom fenoménu psychickej energie, vyvinul svoju schopnosť manipulovať s neživými predmetmi tak, aby sa pohybovali presne ako si želá, dokonca ich núti točiť sa a triasť.

56-ročný Ru Anting z Číny, má veľmi zvláštny talent. Dokáže písať kaligrafiu s vodou, ktorá mu ide priamo z očí. Najskôr nasaje trochu vody nosom, potom ju cez slzné kanály nastrieka na papier. Ru objavil svoj neobvyklý talent ako dieťa pri plávaní v rieke.

Šesťdesiatštyriročný vietnamský farmár Ngoc je po celom svete známy svojím jedinečným talentom – nepotrebuje spánok. V roku 1973, keď dostal vysokú horúčku, nedokázal spať a počítal ovce počas viac ako 11 700 bezsenných nocí za sebou. Na to, že nespí, sa cíti zdravo a dokáže normálne hospodáriť na poli ako ostatní. 

 

Francúzsky zabávač Michel Lotito je známy ako Monsieur Mangetout. Počas svojich predstavení konzumuje nestráviteľné látky ako kov, sklo, gumu z predmetov ako sú bicykle, televízory a menšie objekty, ktoré sa demontujú, rozrežú a Michel ich potom prehltne. Skonzumovať celé lietadlo mu trvalo približne dva roky. Nezvyčajný materiál začal jesť ešte ako dieťa a od roku 1966 verejne vystupuje. Michel veľmi netrpí škodlivými účinkami spôsobenými stravou, ani po konzumácii materiálov, ktoré sa zvyčajne považujú za jedovaté. Počas show spotrebuje denne asi kilogram materiálu, ktoré zajedá minerálnym olejom a zapíja značným množstvom vody.

Talent

Zdroj: pinterest.com

Továrenský robotník Wei Mingtang asi pred 30 rokmi zistil, že z jeho uší uniká vzduch, a tak prišiel s myšlienkou využiť tento svoj skvelý talent. No a dnes sa stal slávnym vďaka fúkaniu balónov svojimi ušami. Predstavte si to! 

Bývalý rušňovodič Paul Oldfield, tvrdí, že je jediným výkonným profesionálnym flatulistom na svete, presnejšie „profesionálom, ktorý ovláda hru na flaute prdením“. Jeho svetoborný talent vyšiel najavo, keď sprevádzal svoju sestru pri cvičení jogy. Tam na svoje prekvapenie a potešenie zistil, že je schopný nasávať vzduch svojou zadnou časťou, zadržať ho a potom ho vypudiť, keď sa mu zachce. Spočiatku jeho výnimočná schopnosť našla uplatnenie ako zábavný trik na oslavách, ale nakoniec Paul zistil, že pri dôkladnej kontrole dokáže vydať jednoduchú melódiu. Postupne rozširoval svoj repertoár, ktorý teraz siaha od Straussovho modrého dunajského valčíka až po pieseň Kylie Minogue I Should Be So Lucky. 

Neprehliadni: Najstarší ľudia, akí kedy žili: Aké je ich tajomstvo dlhovekosti?

0 komentárov
autor komentu

Vaše meno:

ČO ČÍTAJÚ OSTATNÍ

Z NÁŠHO YOUTUBE