Domáci wellness, ktorý si podmaní všetky zmysly

Zima už síce končí, avšak na ozajstnú jar si ešte chvíľku počkáme. Pripravte sa na teplé lúče slnka a načerpajte novú silu z pohodlia Vášho domova. Ak milujete wellness a oddych po náročnom týždni, máme pre Vás jedinečný tip ako stráviť príjemný večer a zároveň zregenerovať telo aj myseľ.

Určite poznáte situácie kedy Vám samotné telo naznačuje únavu, nespokojnosť a nevyhnutnosť zmeny. Pokožka je suchá, dehydrovaná, metabolizmus spomalený, a ani neviete ako sa dostávate do stavu znechutenia a stagnácie.

Dlhoročné skúsenosti ale aj aktuálna situácia ovplyvnila kozmetické spoločnosti, ktoré hľadajú spôsob ako priniesť nám spotrebiteľom čo najlepšie produkty. Kozmetická značka ZIAJA sa rozhodla spojiť príjemné s užitočným a vytvorila líniu Baltic home spa wellness určenú na rozmaznávanie a relax. Život, ktorý žijeme je rýchly a intenzívny, a práve táto rada nám umožní spomaliť a precítiť každý okamih.

ziaja home spa

Zdroj: ZIAJA

Pozrime sa spoločne, ako si pripraviť domáci wellness v 3 krokoch:

  1. Použite olejový peeling Baltic Home Spa Wellness a zbavte pokožku odumretých vrchných vrstiev. Hustá konzistencia a strednezrnná zložka citeľne zmäkčuje a vyhladzuje. Príjemný bonus je vôňa kávy a čokolády, ktorá vo Vás vyvolá pozitívne emócie a Vy zabudnete na všetky starosti.
  2. Dvojfázová pena do kúpeľa pokožku jemne očistí a zanechá pocit hebkosti. Má vyváženú receptúru, teda dobre pení a ľahko sa oplachuje. Práve vďaka ľahkému oplachovaniu šetríte vodu a tým aj životné prostredie.
  3. Bodku za príjemným kúpeľom dáte výživným hydratačným telovým krémom s bohatou konzistenciou a príjemnou aplikáciou. Je vhodný aj na masáž.

Či už si doprajete dlhý wellness kúpeľ alebo rýchlu sprchu, myslite na seba a svoju pokožku. Precíťte každý okamih všetkými zmyslami a doprajte si starostlivosť, ktorá Vás zrelaxuje a nabije novou energiou.

0 komentárov
autor komentu

Vaše meno:

ČO ČÍTAJÚ OSTATNÍ

Z NÁŠHO YOUTUBE